Дослідження управління якістю процесів відновлення деталей колісних машин - Терентьєва, Влада Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Розроблена і апробована процедура планування у складі методики управління якістю процесів обслуговування споживачів при ремонті виро-би, що дозволяє істотно підвищити конкурентоспроможність підприємства за рахунок урахування умов виробництва і експлуатації виробів, а так са-мо задоволеності споживача. Застосування методики дозволяє підприємству заздалегідь планувати хід процесу обслуговування споживачів, направляти керуючий вплив як на процес обслуговування в цілому, так і окремо на вхідні параметри об'єкта, на систему ремонту, на ресурси, а так само отримувати рівень задоволено-сті споживачів і від якості самого відремонтованого виробу (рівня якості об'єкта) та від якості процесу надання послуги (рівня якості послуги).
Keywords: колісна машина; ремонт; якість; управління; споживач; ресурс; відновлення; обладнання; розрахунок; аналіз