Аналіз технічного стану та капітальний ремонт мосту із застосуванням монолітної накладної плити - Бенхакку, Ашраф-Уссама (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі представлений аналіз технічного стану моста за результатами обстеження та основні конструктивні рішення з капітального ремонту моста.
Keywords: аналіз технічного стану; вантажопідйомність; проєктування моста; прогонова будова; опора; мостове полотно