Технологія та організація виконання робіт з реконструкції автомобільної дороги Миколаїв – Доманівка – Березки на ділянці км 50+000 – км 52+000 - Філоненко, Максим Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведена оцінка кліматичних умов району будівництва, визначенні параметри ґрунту, визначенні параметри спеціалізованих потоків. Запропонована технологія та організація робіт з будівництва во-допропускної труби, технологія та організація робіт з будівництва земляного полотна, технологія та організація робіт з будівництва дорожнього одягу. Сформовані питання контролю якості.
Keywords: Автомобільна дорога; реконструкція; технологія та організація робіт; водопропускна труба; земляне полотно; дорожній одяг; контроль якості