Побудова цифрової 3D моделі транспортної розв’язки в одному рівні на км 11+460 автомобільної дороги М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ. - Чабанов, Ігор Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті виконання дипломного проекту виконано: аналіз методів геодезичної зйомки місцевості та порядок її виконання, аналіз програмних комплексів для побудови цифрової моделі місцевості та 3D моделі, побудову цифрової моделі транспортної розв’язки в одному рівні в програмному комплексі Autocad Civil 3D, побудову цифрової 3D моделі місцевості за результатами інженерно-геодезичних вишукувань.
Keywords: 3d моделювання; вишукування; геодезичне обладнання; система автоматизованого проектування; цифрова модель місцевості