Порівняльна оцінка експлуатаційних характеристик гібридних автомобілів. - Аламі, Марруні Карім (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Виконано аналіз компонувальної схеми та характеристики гібридних автомобілів. Розглянута будова компонувальної схеми і принцип роботи силової установки гібридного автомобіля. Було проведено розрахунок експлуатаційних характеристик гібридних автомобілів. Розглянуто технічне обслуговування і діагностика силової установки гібридного автомобіля.
Keywords: гібридний автомобіль; компонувальна схема; силова установка; акумуляторна батарея; інвертор; енергія; рекуперація