Розробка технології виробництва асфальтополімербетонних сумішей з детальною розробкою технології отримання бітумів, модифікованих полімерами на асфальтобетонному заводі, що реконструюється - Звягінцев, Володимир Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі розглянуто особливості приготування бітумів, модифікованих полімерами та асфальтополімербетонних сумішей на асфальтобетонному заводі. Виконанні розрахунки складів кам’яних матеріалів, мінерального порошку та бітумних в’яжучих, що використовуються на заводі для приготування асфальтобетонних та асфальтополімербетонних сумішей різних типів.
Keywords: бітум; полімер; асфальтобетонна суміш; асфальтополімербетонна суміш; асфальтополіиербетон