МЕТОДИКА РОЗРАХУНКУ І ПОБУДОВИ ТЯГОВОЇ ХАРАКТЕРИСТИКИ ОКРЕМОГО КОЛЕСА З ПНЕВМАТИЧНОЮ ШИНОЮ - Балака, М. М.; Балака, М. Н.; Balaka, М. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розроблено методику розрахунку тягово-зчіпних властивостей окремого колеса з пневматичною шиною, яка дозволяє побудувати теоретичну тягову характеристику з урахуванням геометричних та робочих параметрів шини і фізико-механічних властивостей ґрунту.
МЕТОДИКА РАСЧЕТА И ПОСТРОЕНИЯ ТЯГОВОЙ ХАРАКТЕРИСТИКИ ОДИНОЧНОГО КОЛЕСА С ПНЕВМАТИЧЕСКОЙ ШИНОЙ
METHODOLOGY OF CALCULATION AND CONSTRUCTION OF THE TRACTION CHARACTERISTIC FOR A SINGLE WHEEL WITH PNEUMATIC TYRE
Keywords: колесо; пневматична шина; ґрунт; тягова характеристика; пневматическая шина; тяговая характеристика; wheel; pneumatic tyre; soil; traction characteristic; 629.3.032