Модель вибору персоналу логістичного підприємства в умовах нечіткої інформації - Бологова, Дарія Вадимівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі проведено аналіз процесу вибору персоналу логістичного підприємства. Проаналізувані методи прийняття рішень в умовах нечіткої інформації; Розробилена структура інформаційної технології вибору персоналу логістичного підприємсва; Розроблен приклад вибору персоналу логістичного підприємства.
Keywords: інформаційна технологія; логістичне підприємство; персонал; психологіний профіль особистості; система підтримки прийняття рішень; управління персоналом