Дослідження довговічності фрикційних накладок тракторних гальм та розробка методики її прогнозування - Ужик, Валерій Владиславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Метою дослідження є підвищення безпеки руху тракторів і тракторних самохідних шасі шляхом забезпечення надійності гальмівних систем за рахунок розробки методики прогнозування довговічності фрикційних накладок. Прогнозування довговічності фрикційних накладок на етапі проектування тракторів і самохідних шасі має важливе значення, для забезпечення більшої безпеки при гальмуванні.
Keywords: методи розрахунку; прогнозування довговічності; схеми; тракторні гальма; фрикційні накладки