Удосконалення організації дорожнього руху на перехресті просп. Ювілейний – просп. Тракторобудівників в м. Харків - Пономарьов, Денис Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – удосконалення організації дорожнього руху на перехресті просп. Ювілейний – просп. Тракторобудівників в м. Харків. Об’єкт – перехрестя просп. Ювілейний – просп. Тракторобудівників в м. Харків. Наукові результати дипломної роботи. Проведено удосконалення організації дорожнього руху на досліджувальном перехресті та обрана найбільш раціональна схема організації дорожнього руху.
Keywords: організація дорожнього руху; транспортний потік; інтенсивність транспортного потоку; затримка транспортного потоку