ПОБУДОВА НЕЧІТКИХ РЕГУЛЯТОРІВ ДЛЯ ЕЛЕКТРОГІДРАВЛІЧНИХ СЛІДКУВАЛЬНИХ ПРИВОДІВ АВТОМОБІЛІВ - Ніконов, О. Я.; Шуляков, Владислав Миколайович; Никонов, О. Я.; Шуляков, Владислав Николаевич; Nikonov, O.; Shulyakov, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто проблему створення регуляторів для електрогідравлічних слідкувальних приводів автомобілів із використанням нечіткої логіки, штучних нейронних мереж та методів еволюційного моделювання.
ПОСТРОЕНИЕ НЕЧЕТКИХ РЕГУЛЯТОРОВ ДЛЯ ЭЛЕКТРОГИДРАВЛИЧЕСКИХ СЛЕДЯЩИХ ПРИВОДОВ АВТОМОБИЛЕЙ
CONSTRUCTION OF FUZZY CONTROLLERS FOR ELECTROHYDRAULIC SERVO DRIVES OF AUTOMOBILES
Keywords: автомобіль; нечітка логіка; регулятор; системи керування; електрогідравлічний слідкувальний привід; автомобиль; нечеткая логика; регулятор; системы управления; электрогидравлический следящий привод; automobile; fuzzy logic; controller; control systems; electrohydraulic servo drive; 629.33:004.8