Визначення потужності для управління напівпричепом автопоїзда з гібридною силовою установкою - Сахно, В. П.; Поляков, В. М.; Тімков, О. М.; Лисенко, О. О.; Тимков, А. Н.; Лысенко, А. А.; Sakhno, V. P.; Poliakov, V. M.; Timkov, O. M; Lysenko, О. О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Отримані значення сумарного моменту повороту і потужності, необхідної для повороту керованих коліс візка напівпричепа, які будуть враховані при визначенні потужності електродвигуна як для приводу ведучих коліс напівпричепа, так і для повороту коліс його керованої осі.
Определение мощности для управления полуприцепом автопоезда с гибридной силовой установкой
The definition of power to control the trailer lorry convoy with hybrid power plant
Keywords: автопоїзд; привод управління напівпричепом; момент опору повороту коліс; автопоезд; привод управления полуприцепом; момент сопротивления повороту колес; lorry convoy; drive control vehicle; wheels turning point of resistance; 629.113