Формування маркетингової стратегії просування транспортних послуг - Мороз, Данило Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою написання даної роботи обґрунтування теоретико-методичних підходів і розроблення практичних рекомендацій щодо формування ефективної маркетингової стратегії просування транспортних послуг для автотранспортного підприємства. Наукова новизна даної роботи полягає в розробленні теорикометодичного підходу до формування та провадження маркетингової стратегії підприємства, що враховує постановку стратегічних цілей SMART саме для автотранспортних підприємств. Отримані результати сприяють розширенню наукових уявлень про створення маркетингової стратегії в галузі транспортних послуг та можуть бути основою для подальших прикладних досліджень. Практичне значення роботи полягає у можливості використання наведених в ній інструментів, рекомендації та інших результатів дослідження для вдосконалення вже готової системи просування (можна буде легко адаптувати для інших підприємств малого та середнього бізнесу) або впровадження її як заміну неактуальної системи, як буде у випадку з об’єктом дослідження.
Keywords: маркетингова стратегія; транспортні послуги; цифровий маркетинг; підприємство; напрямки розвитку; конкуренція; канали просування