Дидактичний потенціал гейміфікації при навчанні іноземної мови в технічному ЗВО - Саєнко, Н. В.; Саенко, Н. В.; Saienko, N. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
У статті виявлено суть гейміфікації як нової освітньої технології; конкретизовано її дидактичний потенціал для використання в навчально-виховному процесі; визначено підходи до розробки навчальних компьютерних ігор; запропоновано методи навчання студентів технічного ЗВО іноземної мови в умовах використання елементів гейміфікації; схарактеризовано переваги і недоліки даної технології.
Дидактический потенциал геймификации при обучении иностранному языку в техническом ВУЗе
Didactic potential of gamification in teaching a foreign language in a technical HEI
Keywords: гейміфікація; навчальний процес; комп’ютерна гра; іноземна мова; технічний ЗВО; геймификация; учебный процесс; компьютерная игра; иностранный язык; технический вуз; gamification; learning process; computer game; foreign language; technical HEI; 378.147; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.87.0.116