Супутникові системи навігації і моніторингу транспорту - Стрельнікова, І. О.; Артемова, Ю. О.; Стрельникова, И. А.; Артемова, Ю. А.; Strelnikova, I.; Artyomova, U. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Розглянуто системи супутникового позиціонування GPS та ГЛОНАСС, що дозволяють більш ефективно використовувати рухомий склад при перевезеннях вантажів на автомобільному транспорті та зменшувати витрати.
Спутниковые системы навигации и мониторинга транспорта
Satellite systems of navigation and monitoring of transport
Keywords: супутникова навігація; система GPS та ГЛОНАСС; цифровий корелятор; процесор; мобільний модуль; системи супутникового моніторингу і контролю автомобільного транспорту АвтоГРАФ-GSМ; спутниковая навигация; система GPS и ГЛОНАСС; цифровой коррелятор; процессор; мобильный модуль; система спутникового мониторинга и контроля автомобильного транспорта АвтоГРАФ-GSM; satellite navigation; system of GPS and GLONASS; digital correlating; processor; module of mobile; system of the satellite monitoring and control of motor transport of AvtoGRAF-GSM; 629.113