Підвищення ефективності функціонування логістичної системи ФОП Тихевич Остап Олегович - Лисак, Климентій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
На основі аналізу літературних джерел визначені показники на основі яких визначається ефективність функціонування логістичної системи ФОП Тихевич Остап Олегович. Запропонована методика використання якої можливо підвищити ефективності функціонування логістичної системи ФОП Тихевич Остап Олегович. Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; авс-аналіз; xyz-аналіз