Дослідження напруженості роботи водія при зміні швидкісного режиму в різний час доби - Жук, М. М.; Бойків, М. В.; Жук, Н. Н.; Бойкив, Н. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
У статті розглянуто функціональний стан водія при русі на автомобільних дорогах у світлу і темну пору доби в залежності від швидкісного режиму.Проведені дослідження дають можливість визначити динаміку зміни функціонального стану водія за різної швидкості руху та дозволять провести оцінку складності окремих умов руху.
Исследование напряженности работы водителя при изменении скоростного режима в разное время суток
The research intensity of the driver when the speed limits at different times of day
Keywords: функціональний стан водія; швидкість руху; показник активності регуляторних систем; умови руху; функциональное состояние водителя; скорость движения; показатель активности регуляторных систем; условия движения; functional condition of the driver; the velocity; the rate of activity of regulatory systems; traffic conditions; 656.13