Технологічні аспекти влаштування шару основи з щебеню армованого об'ємними георешітками під час будівництва автомобільної дороги Барвінкове – Богодарово – Надеждівка в Харківської області довжиною 9,8 км - Бєляєв, Олександр Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі проведено аналіз впливу параметрів транспортного навантаження на розвиток деформацій дорожніх покриттів; геосинтетичних матеріалів у конструктивних шарах дорожнього одягу автомобільних доріг; дослідження щебеневих сумішей, армованих георіткою; визначення розрахункових характеристик ґрунтів.
Keywords: асфальтобетонне покриття; дорожній одяг; армування; геосинтетичні матеріали; георешітка; зсув; шар основи; кут внутрішнього тертя; коефіцієнт внутрішнього зчеплення; опір зсуву в горизонтальній площині; питомий тиск на ґрунт; технологія та організація робіт з будівництва