Забезпечення економічної стабільності підприємства - Сологуб, О. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
В статті визначаються заходи, необхідні для забезпечення стабільності промислових підприємств в Україні на сучасному етапі економічного розвитку. Для цього автором розроблено методику оцінки економічної стабільності та визначення за нею місця підприємства в координатах: розвиток – стабільність – занепад.
Keywords: економічна стабільність; занепад; криза; стійкість; інтегральний показник; economic stability; decline; crisis; durability; integrated parameter; 33:04