Актуальні проблеми інформаційної безпеки - Плєхова, Г. А.; Костікова, М. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Досліджені проблеми інформаційної безпеки та захисту інформаційних систем від навмисного чи випадкового втручання. Висвітлюються актуальні проблеми розвитку системи інформаційної безпеки. Інформаційна безпека має першорядне значення у зв’язку із значним поширенням атак, яким постійно піддаються як окремі мережі підприємств, так і національні мережі в цілому.
Keywords: інформаційні системи; інформаційна безпека; небезпека; Lorenz; захист інформації.; 004.056