Спосiб поверхневої обробки листа з холоднокатаної тонколистової сталi - Лобанов, Вiктор Костянтинович; Дощечкiна, Iрина Василiвна; Д'яченко, Свiтлана Степанiвна; Татаркiна, Iрина Сергiївна (My University, 2017)
Спосіб поверхневої обробки листа з холоднокатаної тонколистової сталі, який включає енергетичну дію іншим за сталь матеріалом, спрямовану на його поверхню, який відрізняється тим, що цією дією є гаряче нанесення на очищену та знежирену поверхню сталевого листа покриття нанорозмірної плівки з розчину епіламу будь-якої марки шляхом занурювання цього листа в розчин епіламу при температурі 50-55 °C на 10-20 хвилин з наступною термофіксацією при температурі 110-120 °C протягом 40-60 хвилин.
Keywords: металургiя